Van jouw elektrische apparatuur maken wij nieuwe rekenmachines!

Elektrische Apparatuur recyclen

Met de opkomende circulaire economie is het als bedrijf ook heel belangrijk om elektrische apparatuur te recyclen. Dat wordt namelijk op de dag van vandaag nog te weinig gedaan. Maar zelfs de kleinste apparatuur kan worden gerecycled, want elk apparaat bestaat uit waardevolle recyclebare grondstoffen. Wij halen het elektrisch afval bij je op, laten het sorteren en vervolgens recyclen.

Je oude apparaat krijgt een nieuw leven

De materialen die vrijkomen zoals staal, aluminium, koper, kunststoffen, glas en hout worden gescheiden gerecycled voor nieuwe circulaire producten. Dat kan van alles zijn voor op kantoor, zoals gerecyclede rekenmachines gemaakt van Canon-producten. Maar ook originele duurzame cadeaus voor zakenrelaties als gerecyclede sieraden, gemaakt van kapotte telefoons. Het nemen van deze circulaire stappen is niet alleen belangrijk voor het bedrijf, maar ook om uitputting van grondstoffen te voorkomen voor de volgende generaties.

Elektronische apparaten recyclen
  • Wij recyclen:

  • (Mobiele) telefoons

  • Computers en laptops

  • Koffiemachines

  • Waterkokers

  • En meer..

In 4 stappen circulair met je elektrische apparatuur afval

circulair-ondernemen-met-afval

Stap 1: Inzamelen

Kapotte elektrische apparaten worden door een gecertificeerde afvaldienstverlener bij je organisatie opgehaald en naar een verwerkingslocatie gebracht.

Bij een enkel kapot apparaat kan je het ook zelf wegbrengen naar een grote elektronicawinkel, milieustraat of ander inzamelpunt.

afval-recyclen

Stap 2: Recyclen

Bij de verwerkingslocatie worden de elektrische apparaten gesorteerd. Als de elektrische apparaten niet meer in de huidige staat hergebruikt kunnen worden of te verouderd zijn, worden ze ontmanteld voor recycling.

circulaire-producten-produceren

Stap 3: Produceren

De materialen die vrijkomen zoals staal, aluminium, koper, kunststoffen, glas en hout worden van elkaar gescheiden. Wanneer de verschillende materialen zijn gerecycled naar nieuwe grondstoffen, worden ze naar verschillende fabrieken gebracht waar er nieuwe circulaire producten van worden gemaakt.

circulaire-producten-inkopen

Stap 4: Een nieuw leven

Als bedrijf koop je de nieuwe circulaire producten eenvoudig bij ons in en maak je de wereld duurzamer door de circulaire cirkel van elektrische apparatuur rond te maken!

Circulaire producten gemaakt van jouw elektrische apparaten

gercyclede-rekenmachines

Rekenmachines

Rekenmachines gemaakt van gerecyclede materialen van Canon-producten.

gerecyclede-sieraden

Sieraden

Een origineel cadeau met een duurzaam verhaal voor zakenrelaties of werknemers.

Door het recyclen van elektrische apparaatuur behalen we samen de volgende besparingen!

0
Kilogram CO2 ton vermeden

0%

Meer behoud van gronststoffen

Enkele Product for Product klanten

Start jij ook met circulair inkopen?

We putten onze aarde in hoog tempo uit. Dat roer moet om! We moeten meer doen, met minder. We moeten grondstoffen blijven hergebruiken door circulaire producten te kopen. En we moeten bij aanschaf al nadenken over end-of-life. Ben je klaar om mee te doen met de circulaire wereld?