ShuffleBin modulair afvalscheidingssysteem voor al je afval!

ShuffleBin Modulair afvalscheidingssysteem

De ShuffleBin is een modulair afvalscheidingssysteem waarbij modules onderling makkelijk gekoppeld kunnen worden door magneten. Zo kan je eenvoudig afval in verschillende bakken scheiden, die toch één geheel vormen. Elke combinatie in afvalstromen is hierdoor makkelijk te maken, en eenvoudig uitbreiden wanneer er een extra afvalstroom toegevoegd moet worden.

Voordelen van de ShuffleBin

De ShuffleBin afvalscheidingsbakken zijn modulair opgebouwd en breed inzetbaar en bieden de mogelijkheid om later afvalstromen toe te voegen. De bakken voor het scheiden van afval zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en hebben de inhoud van 50l per module.

Bewustwording weggooigedrag

De ShuffleBin biedt ook een hoog rendement in afvalscheiding doordat onbewust weggooigedrag wordt gestimuleerd door gebruik van verschillende kleuren en vormen van de openingen aan de bovenzijde. Daarnaast is de ShuffleBin zeer gebruiksvriendelijk, efficiënt en hygiënisch in gebruik.

Makkelijk onderling te koppelen in verschillende vormen

ShuffleBin-de-lijn
ShuffleBin-de-hoek
ShuffleBin-het-eiland

Inhoud en manieren van koppelen

 

De SuffleBin heeft een inhoud van 50 liter per module. Een module is 285x285x665mm en heeft een gewicht van 6kg. Door de magneten zijn de modules makkelijk te koppelen in verschillende vormen. De meest gebruikte manieren van koppelen zijn de lijn, de hoek en het eiland. Doordat de bakken in verschillende vormen te koppelen zijn passen ze in elke ruimte. Dit is handig wanneer je weinig ruimte hebt of met lastige hoeken in je kantoor zit waardoor een grote afvalscheidingssysteem niet goed past.

Kleuren en vormen inwerp-openingen

 

Elke deksel heeft zijn eigen kleur en vorm waarmee we duidelijk het onderscheid aangeven tussen de verschillende afvalstromen om meer bewustwording te creëren in het
weggooigedrag. Het is mogelijk om een aparte afsluitende deksel te kiezen, dit kan wenselijk zijn bij geurende afvalstromen zoals gft- en restafval.

Keuze accessoires, opties en toebehoren

 

Om de SuffleBin af te maken kan er gekozen worden voor verschillende accessoires en toebehoren. De volgende opties zitten standaard op de SuffleBin:

  • Zakhouder die de afvalzakken uit het zicht houdt.
  • Afneembare deksels voor elke afvalstroom.
  • Magneten die de modules koppelen.
  • Signing voor aanduiding van de afvalstromen

Extra opties en toebehoren zijn:

  • Een beker insert bij voor het efficiënt inzamelen van bekers.
  • Een metalen binnenbak voor het inzamelen van bijvoorbeeld papier.
  • Communicatie materialen zoals een mat of bord met tekst en/of symbolen voor het aangeven afvalstroom
  • Gekleurde afvalzakken
Accessoires ShuffleBin

Start jij ook met circulair inkopen?

We putten onze aarde in hoog tempo uit. Dat roer moet om! We moeten meer doen, met minder. We moeten grondstoffen blijven hergebruiken door circulaire producten te kopen. En we moeten bij aanschaf al nadenken over end-of-life. Ben je klaar om mee te doen met de circulaire wereld?