Wij recyclen oud papier naar nieuw printpapier!

Oud papier recyclen

Wil jij graag circulair ondernemen met je oud papier? Dan zijn wij de partner die jij zoekt. Wij halen het oud papier bij je op en recyclen het naar nieuwe circulaire producten. Deze producten kunnen later weer opnieuw gerecycled worden. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan nieuwe circulaire producten voor in het bedrijfsleven. Hierdoor wordt jouw bedrijf heel eenvoudig circulair! Doe jij met ons mee?

Circulaire papier producten

Wij maken van jouw oud papier gerecyclede hygiëne papier zoals toiletpapier, handdoekjes en poetsdoekjes voor op kantoor of op plekken waar veel mensen komen zoals horeca en ziekenhuizen. Maar ook professionele snijplanken, gemaakt van oud papier behandeld met hars voor in de horeca of bedrijfskantine. Voor bedrijven die veel pakketjes naar klanten versturen zijn er gerecyclede verpakkingen en dozen als duurzaam alternatief. Geprinte dozen voor kerstpakketten horen hier ook bij. Dagelijkse kantoorbenodigdheden als printpapier en bureau accessoires, gemaakt van oud papier kan je natuurlijk ook bij ons vinden.

papier-afval-recyclen
  • Wij recyclen:

  • Oude kranten

  • Tijdschriften

  • Reclame drukwerk

  • Kartonnen verpakkingen

  • En meer..

In 4 stappen circulair met je oud papier afval

circulair-ondernemen-met-afval

Stap 1: Inzamelen

De eerste stap begint bij jouw organisatie. Het is belangrijk dat het oud papier goed is gescheiden van ander afval. Wij hebben hier speciale afvalscheidingsstations voor zodat scheiden nog makkelijker wordt voor je collega's en bezoekers.

 

afval-recyclen

Stap 2: Recyclen

Milieuvriendelijke wagens halen het oud papier bij jouw bedrijf op en brengen het naar een verwerkingslocatie. Daar wordt eventuele vervuiling verwijderd van het oud papier. Daarna wordt de papieren afvalstroom naar de papierfabriek gebracht waar het tot nieuwe grondstof wordt verwerkt.

circulaire-producten-produceren

Stap 3: Produceren

Wanneer je oud papier is gerecycled naar een nieuwe grondstof worden er in een volgend proces nieuwe papieren producten van gemaakt. Dit gebeurt vaak in dezelfde fabriek.

circulaire-producten-inkopen

Stap 4: Een nieuw leven

Om de cirkel rond te maken is het belangrijk dat je als organisatie bewust inkoopt. Het kopen van gerecyclede producten hoort daarbij. Zonder de terugkoop van producten van gerecyclede grondstoffen is de cirkel immers nog niet rond. Er zijn allerlei gerecyclede papieren producten verkrijgbaar dus er zit zeker ook wat voor jou bij.

Circulaire producten gemaakt van jouw oud papier

gerecycled-printpapier

Printpapier

Gerecycled printpapier in allerlei wittinten, van de gerecyclede look (CIE 85) tot spierwit (CIE 150).

gerecyclede-bureau-accessoires

Bureau accessoires

Van gerecyclede pennen tot gerecyclede muismatten.

Tork-dispenser

Hygiëne papier

Gerecycled toiletpapier, gerecyclede handdoekjes en gerecyclede poetsdoekrollen voor in de algemene ruimtes in jouw organisatie.

gerecyclede-notitieboek

Papierwaren

Gerecyclede schrijf- en notitieblokken in diverse maten en papiergewichten, mappen en boeken.

Door het recyclen van oud papier behaal je de volgende besparingen!

0
Bomen

0

Kilogram CO2

0

Liter water

0

kWh Energie

Enkele Product for Product klanten

Klaar om van jouw afval een nieuw product te maken?

We putten onze aarde in hoog tempo uit. Dat roer moet om! We moeten meer doen, met minder. Wij maken jouw afval op kantoor de grondstof voor het product van morgen. Ben je klaar om mee te doen met de circulaire wereld?