Over ons

Product for Product streeft ernaar een revolutionaire bijdrage te leveren aan duurzaam ondernemen.

"Wij faciliteren en ondersteunen jou in het meten en verbeteren van de ecologische voetafdruk van je bedrijf. Dit bereiken we door een unieke benadering van inkoopprocessen, waarbij we de impact van elke aankoop meten en rapporteren."

Missie

Onze missie is om bedrijven te faciliteren en te ondersteunen in het meten en verbeteren van hun ecologische voetafdruk. Dit bereiken we door een unieke benadering van inkoopprocessen, waarbij we de impact van elke aankoop meten en rapporteren.

We bieden een naadloze overgang naar milieuvriendelijkere aankopen, helpen bedrijven grondstoffen, CO2-uitstoot en energie te besparen, en zetten afval om in waardevolle grondstoffen. Door deze aanpak bevorderen we een duurzame bedrijfscultuur en dragen we bij aan een groenere toekomst."

Visie

Wij hebben de visie om een voortrekker te zijn in de transitie naar een circulaire economie. We dromen van een wereld waarin elk bedrijf zijn impact op de planeet niet alleen begrijpt, maar ook actief vermindert. Onze visie is een bedrijfslandschap waar inkoop en afvalbeheer hand in hand gaan met duurzaamheidsinitiatieven, resulterend in een netto positieve impact op het milieu.

Door innovatieve oplossingen te bieden voor inkoop en afvalrecycling, streven we ernaar een keten van verantwoordelijkheid en transparantie in zakelijke ecosystemen te creëren. Uiteindelijk is ons doel om de standaard te zetten voor milieubewust zakendoen, waarbij bedrijven niet alleen gedijen, maar ook de aarde beschermen en verrijken."

Gratis intakegesprek

Vraag een vrijblijvende afspraak aan

Wij ondersteunen je graag bij de transitie naar circulair ondernemen. Of je nu de milieu-impact van je aangekochte producten wilt meten, circulaire producten wilt inkopen, of grondstoffen wilt aanleveren, wij hebben de oplossing voor jou!