Grondstoffen scheiden

Welk afvalscheidingssyteem past bij jouw wensen? We hebben allerlei soorten en maten. Kijk gerust even verder. Advies nodig? We staan voor je klaar!

Afvalscheidingssystemen voor op kantoor

Afval scheiden is de eerste stap naar circulair ondernemen. Maar hoe kun je afval eenvoudig scheiden en welke afvalscheidingssystemen passen bij je organisatie? Wij leveren heel veel soorten afvalscheidingssystemen op maat voor elke organisatie met allerlei verschillende eigenschappen van groot tot klein formaat, van composiet tot karton, modulair, circulair en voor ieder budget.

Waarom een afvalscheidingssysteem?

Het gebruiken van een afvalscheidingssyteem biedt vele voordelen. Praktische voordelen zoals het eenvoudig scheiden van afval door de verschillende (gekleurde) afvalscheidingsbakken in het systeem. Waarbij er goed is nagedacht over bewustwording, gebruiksgemak, hygiëne en efficiëntie. Wanneer je gekleurde zakken gebruikt die corresponderen met de verschillende kleuren bakken is het voor degene die de bak leegt makkelijk om afvalstromen gescheiden te houden en gescheiden aan te bieden aan de afvaldienstverlener. Want dan komt het grootste pluspunt, gescheiden afval kan gerecycled worden naar nieuwe producten!

Zoveel keuze, wat past er bij mij?

We begrijpen dat het heel overweldigend kan zijn als je ziet hoeveel keuze er is in afvalscheidingssystemen. Het mooie daarvan is dat er daardoor altijd wel één is die bij je wensen past. Wij helpen je graag bij het in kaart brengen van je wensen en het maken van de keuze voor een passend afvalscheidingssysteem. Zelf nog even oriënteren? Op deze pagina laten we al een greep uit ons assortiment zien!

 

Populairste en meest verkochte afvalscheidingssystemen

VarioBin

De VarioBin is een modulair afvalscheidingsstation waarbij modules onderling met elkaar gekoppeld worden en zo een geheel vormen.

ShuffleBin

De ShuffleBin is een modulair afvalsysteem waarbij modules eenvoudig kunnen worden gekoppeld door middel van een magneet.

Split 2, 3 en 4

De Split is een innovatief systeem met één zichtbare deksel, maar verschillende inserts die het afvalscheiden makkelijk maken.

Afvalbox

De afvalbox is een duurzame afvalscheidingsbak van FSC karton. De afvalbox gaat heel lang mee, en is na gebruik 100% recyclebaar!

Paxa

De Paxa is een modulair afvalscheidingsstation, eenvoudig aan elkaar te verbinden door middel van magneten om er één geheel van te maken.

EasyBin

De EasyBin is als losse afvalbak te gebruiken of te koppelen door middel van mageneten. Gemaakt van 100% gerecycled metaal.

Gratis intakegesprek

Vraag een vrijblijvende afspraak aan

Wij ondersteunen je graag bij de transitie naar circulair ondernemen. Of je nu de milieu-impact van je aangekochte producten wilt meten, circulaire producten wilt inkopen, of grondstoffen wilt aanleveren, wij hebben de oplossing voor jou!