Grondstoffen

Ik wil mijn afval inzetten als grondstof door mijn afvalbeheer beter te organiseren.

"We bieden een naadloze overgang naar milieuvriendelijkere aankopen, helpen bedrijven grondstoffen, CO2-uitstoot en energie te besparen, en zetten afval om in waardevolle grondstoffen. "

Grondstoffenrevolutie

Afvalmanagement als motor voor circulariteit

In het traject naar volledige circulariteit is de keuze voor een partner die zowel afvalmanagement als circulaire producten aanbiedt cruciaal. Zo'n samenwerking is de meest effectieve strategie om jouw transitie naar 100% circulaire bedrijfsvoering te stroomlijnen en te versnellen.

Elke afvalstroom is een potentiële grondstof

De capaciteit en kennis van afvalverwerkers om het toenemende volume aan recyclebaar materiaal te verwerken is vaak beperkt, zeker gezien de snelle ontwikkeling van nieuwe recyclingtechnologieën. Onze inzet is gericht op ondersteuning van deze baanbrekende initiatieven voor de toekomst.

Samen sterk in circulariteit

Ons landelijk netwerk voor afvalinnovatie

Om optimaal bij te dragen aan een circulaire economie hebben we een uitgebreid netwerk van zowel grote nationale spelers als lokale en gespecialiseerde afvalbeheerders door heel Nederland. Zo kunnen we een veelheid van afvalstromen effectief beheren, geheel in lijn met onze 'Product for Product' missie en als voorloper van circulaire vernieuwingen.

Leg je circulaire uitdaging bij ons neer

Heb je ideeën of specifieke vragen over afvalstromen? Wij maken graag vrijblijvend kennis met jou om de opties samen te verkennen. Deel je circulaire uitdaging met ons via onderstaande button en we helpen je graag verder met meer informatie en advies.

De voordelen van ons grondstoffenbeheer op een rij

Eén factuur voor alle afvaldiensten en bijbehorende milieurapportages. Maar ook al mogelijk bij één afvalstroom.

Onafhankelijk landelijk netwerk van afvaldienstverleners met flexibele en oplossingsgerichte diensten.

Monitoring van de afvalstromen en het doorvoeren van verbetertrajecten.

Minimalisering van indexeringen en prijsverhogingen.

Focus op duurzame en circulaire oplossingen.

Gebruik van regionale partijen om kilometers en daarmee het milieu te sparen.

Paxa-afvalbakken

Efficiënte afvalscheidingssystemen: de sleutel tot circulaire vernieuwing

Goede scheiding zorgt ervoor dat ze als grondstof voor nieuwe circulaire producten dienen. Wij bieden diverse afvalscheidingssystemen en zakken om dit proces te faciliteren.

Gratis intakegesprek

Vraag een vrijblijvende afspraak aan

Wij ondersteunen je graag bij de transitie naar circulair ondernemen. Of je nu de milieu-impact van je aangekochte producten wilt meten, circulaire producten wilt inkopen, of grondstoffen wilt aanleveren, wij hebben de oplossing voor jou!