Van jouw vertrouwelijk papier maken wij verpakkingen en dozen!

Vertrouwelijk papier recyclen

Door je vertrouwelijke papier bij ons te laten vernietigen, worden er ook nog eens nieuwe circulaire producten van gemaakt. Vertrouwelijk papier vernietigen wij volgens de strengste richtlijnen. Op deze manier voorkom je dat persoonsgegevens, bedrijfsgeheimen of andere wettelijk beschermde informatie in het openbaar terechtkomen. Heel belangrijk in de omgang met vertrouwelijk papier is dat alle handelingen NAID AAA en CA+ gecertificeerd zijn. Maar wat net zo belangrijk is dat het vernietigde papier wordt gerecycled naar een nieuwe grondstof waarvan nieuwe circulaire producten worden gemaakt. Deze leveren wij weer gemakkelijk aan je terug en maak jij als organisatie de circulaire cirkel rond met vertrouwelijk papier.

Circulaire producten van papier

Wij maken van vertrouwelijk papier gerecyclede hygiëne papier zoals toiletpapier, handdoekjes en poetsdoekjes voor op kantoor of op plekken waar veel mensen komen zoals horeca en ziekenhuizen. Maar ook professionele snijplanken, gemaakt van oud papier behandeld met hars voor in de horeca of bedrijfskantine. Voor bedrijven die veel pakketjes naar klanten versturen zijn er gerecyclede verpakkingen en dozen als duurzaam alternatief. Geprinte dozen voor kerstpakketten horen hier ook bij. Dagelijkse kantoorbenodigdheden als printpapier en bureau accessoires, gemaakt van oud papier kan je natuurlijk ook bij ons vinden.

papier-afval-recyclen
  • Wij recyclen:

  • Vertrouwelijk papier

In 4 stappen circulair met je vertrouwelijk papier afval

circulair-ondernemen-met-afval

Stap 1: Inzamelen

Het papier verzamel je gescheiden van andere afvalstromen in afgesloten containers. Wij halen het op met securitytrucks, oftewel beveiligde milieuvriendelijke wagens.

afval-recyclen

Stap 2: Recyclen

De securitytrucks halen het vertrouwelijk papier bij je op en brengen het naar een afgesloten vernietigingslocatie. Het papier gaat binnen 24 uur de vernietigingsmachine in en wordt verwerkt tot postzegel formaat. Op deze manier is de informatie op onleesbaar op het papier. Dit geheel gecertificeerde proces verloopt volgens de DIN-norm 66399.

circulaire-producten-produceren

Stap 3: Produceren

De papierfabriek ontvangt de snippers in balen en maakt er vervolgens pulp van. De pulp wordt gedroogd en geperst tot een nieuwe grondstof. Wanneer jouw vertrouwelijk papier is gerecycled naar een nieuwe grondstof, gaat het naar verschillende fabrieken die er nieuwe papieren producten van maken.

circulaire-producten-inkopen

Stap 4: Een nieuw leven

Als organisatie koop je circulaire producten in, zoals papieren handdoekjes, toiletpapier, poetsdoekrollen en printpapier om die vervolgens weer opnieuw te scheiden. Hiermee maak jij als organisatie de circulaire cirkel rond voor vertrouwelijk papier!

Circulaire producten gemaakt van jouw vertrouwelijk papier

showimage__1_-removebg-preview

Hygiëne papier

Gerecycled toiletpapier, gerecyclede handdoekjes en gerecyclede poetsdoekrollen voor in de algemene ruimtes in jouw organisatie.

gerecyclede-notitieboek

Papierwaren

Gerecyclede schrijf- en notitieblokken in diverse maten en papiergewichten, mappen en boeken.

gerecycled-printpapier

Printpapier

Gerecycled printpapier in allerlei wittinten, van de gerecyclede look (CIE 85) tot spierwit (CIE 150).

gerecyclede-bureau-accessoires

Bureau accessoires

Van gerecyclede pennen tot gerecyclede muismatten.

Milieubesparing bij 50 medewerkers waarbij 990 kg papier wordt opgehaald.

0
Bomen

0

Kilogram CO2

0

Liter water

0

kWh Energie

Enkele Product for Product klanten

Klaar om van jouw afval een nieuw product te maken?

We putten onze aarde in hoog tempo uit. Dat roer moet om! We moeten meer doen, met minder. Wij maken jouw afval op kantoor de grondstof voor het product van morgen. Ben je klaar om mee te doen met de circulaire wereld?