Product for Product

Product for Product

Fijne feestdagen en een circulair 2023!

Afgelopen jaar hebben wij weer veel kantoororganisaties mogen helpen met circulair ondernemen. Het is mooi om te zien dat we allemaal hetzelfde circulaire doel hebben. Zo kunnen we samen Earth Overshoot Day, die afgelopen jaar op 28 juli viel, terugdringen naar het einde van het jaar.

Onze missie is Earth Overshoot Day terugdringen

Earth Overshoot Day staat voor het moment dat we met zijn allen op aarde de natuurlijke grondstoffen voor dit jaar al hebben opgemaakt. Uiteraard zetten we ons volgend jaar ook weer in voor onze duurzame missie om grondstoffen binnen organisaties zoveel mogelijk hun waarde laten behouden en zo min mogelijk nieuwe grondstoffen te gebruiken. Hoe mooi zou het zijn als meer bedrijven dit goede voornemen hebben en we in 2023 weer een grote stap kunnen maken binnen de circulaire economie.

Geniet van de feestdagen

Wij wensen jou en je geliefden voor de komende dagen en het nieuwe jaar veel liefde, warmte en circulair ondernemerschap toe. En de gelegenheid om te ontspannen en te herladen voor het nieuwe jaar vol ambitieuze circulaire plannen. We helpen je daar uiteraard graag mee. Tot in het nieuwe jaar!