Product for Product

Product for Product

De lekvrije Circular Cup voor koffie of thee to go, nu ook geheel in het zwart

Lekker een kopje koffie of thee meenemen voor onderweg? Hoe makkelijk is het om dat in een afsluitbare lekvrije beker te doen. De Circular Cup is hiervoor dé oplossing. In allerlei leuke kleurtjes, maar op veler verzoek nu ook geheel in het zwart!

De ideale to go beker, morsen is verleden tijd

De Circular Cup is beschikbaar in 227ml en 340ml en neem je eenvoudig mee in je tas of je bekerhouder in de auto voor een drankje onderweg. Maar je kan hem natuurlijk ook prima op school of kantoor gebruiken! Moet je een sprintje trekken om je bus te halen of naar een andere locatie voor je vergadering? Je klikt de beker met één hand eenvoudig dicht, morsen is verleden tijd. De beker is geïsoleerd, zo kan je hem goed vasthouden zonder je handen te verbranden en koelt je warme drank minder snel af. Ben je zelf aan het rijden, dan moet je natuurlijk op de weg letten. Bij de Circular Cup heb je geen drinkgaatje, maar kan je door de 360 graden drinkrand via de hele bovenkant drinken. Ben je weer thuis dan kan je hem gewoon in de vaatwasser doen. Hoe makkelijk is dat!

Circular Cup in geheel zwart

Circulaire beker gemaakt van gerecyclede koffiebekertjes

Naast dat de beker praktisch gezien heel veel voordelen heeft is de Circular Cup ook nog eens heel duurzaam! Haal jij je koffie to go? Dan krijg je het doorgaans in een kartonnen koffiebeker met een plastic dekseltje met een drinkgaatje erin. Maar hoe mooi is het als je al deze kartonnen bekertjes en plastic dekseltjes kan vervangen door één herbruikbare beker die ook nog eens gemaakt is van oude kartonnen koffiebekertjes en plastic dekseltjes! Daarnaast kan je de beker zeker 10 jaar gebruiken en is hij na de levensduur weer 100% recyclebaar. Neem jij je koffie to go voortaan ook mee in de Circular Cup?

Circular Cup bedrukt

De beker met een eigen ontwerp bedrukken

De Circular Cup kan bedrukt worden, bijvoorbeeld met je eigen logo. Leuk voor promotionele doeleinden, als duurzaam cadeau aan klanten of in een kerstpakket voor je medewerkers. We denken graag met je mee!

Wil je meer informatie?

Meer informatie over de Circular Cup of benieuwd naar andere gerecyclede herbruikbare bekers? Kijk dan op onze herbruikbare beker pagina. Je kan ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen, even bellen naar 085 0482 460 of mailen naar info@productforproduct.nl.