Paper for Paper

Van Paper for Paper naar Product for Product

Product_for_product_logo_2021

Wat leuk dat je op onze Paper for Paper pagina terechtkomt! Daar is het voor ons in 2012 allemaal mee begonnen. We haalden de afgelopen jaren papier op bij onze klanten, maakte daar nieuwe papierproducten van en leverden deze weer terug. Dit doen we overigens nog steeds. Alleen het verschil is dat niet alleen papier de hoofdrol speelt, maar er voor alle afvalstromen op kantoor een hoofdrol is weggelegd.

Over Product for Product

Met Product for Product richten we ons op het circulair maken van kantoren. Dit doen we door te kijken naar de afvalstromen, de afvalscheiding en ook vooral de productinkoop van kantoororganisaties. We gaan verder dan alleen de levering van gerecycled kantoorpapier, maar richten op je volledige organisatie.

Wil je meer weten over Product for Product? Stuur ons dan een berichtje of pak de telefoon. We vertellen je graag alle ins en outs van ons mooie concept. Uiteraard kan je ook eerst even rondkijken op de website.

Zoek je een circulaire oplossing voor jouw kantoorpapier?

Kom je speciaal voor een oplossing voor je (vertrouwelijk) papierafval en/of de inkoop van gerecyclede papierproducten? Ga dan naar de pagina speciaal over papier.